HOLA

Amb motiu del nostre 100tenari, la FEEC ens ha confiat l¡organització de la 48ena edició de la Festa de la Canço de Muntanya, festa ideada pel mestre de la nostra Coral "Catalunya", Josep Ma. Castelló i iniciada l'any 1965 per la nostra entitat.
Durant sis anys, la Festa la vàrem organitzar a diferents viles, hostalrich, Montblanc, Castellterçol, sempre fora de Barcelona, ja que les autoritats de l'època no permetien concentracions massa nombroses.
Avui, al cap dels anys, reprenem aquesta Festa i, ara sí, a barcelona i al barri de la sagrada Família, on actualment hi tenim el nostre estatge social.
Si bé enguany aquesta festa no té lloc en un entorn muntanyenc, sinó en un àmbien eminentment urbà, està presidida en tot moment per la més emblemàtica de le sobres del Genial Antoni Gaudí, on les muntanyes també hi son presents.
En nom de tots els socis de l'Agrupació Excursionista "Catalunya", us dono la més cordial benvinguda, un convido a gaudir d'aquesta Festa i us agraeixo la vostra participació als actes del nostre centenari
Josep Tapias
President AEC

L'Agrupació Excursionista "Catalunya", dona les gràcies a mossen Ricard Costa-Jussà, rector de la parròquia del Cor de Maria dels Claretians i a mossèn Lluís Bonet, rector de la parròquia de la Cripta de la Sagrada Família per les facilitats ofertes en la organització de la 48a FEsta de la Canço de Muntanya 2012

Cap comentari:

Publica un comentari